11.8.2016

Reipasta kouluvuotta!!!

Meidän perheessä alkoi uusi lukuvuosi tänään. Jotta kouluun meneminen olisi yhtään hauskempaa, ompelin pojille uudet penaalit. Eivät he sellaisia ehkä ihan oikeasti olisi tarvinneet, mutta halusin jotain piristystä uuteen lukuvuoteen. Pääsin helpolla, pojat valitsivat kahden sauman penaalit.


Kuopuksen koirapenaaliin löytyi materiaalit omasta varastosta.


Esikoisen valkoiseen (saa nähdä miten nopeasti tuo muuttuu iloisen kirjavan harmaaksi) materiaalit ovat uusia. Hän toivoi vuorikankaaksi pöllökangasta, mutta kaikki, mitä Eurokankaassa oli saatavilla, olivat tyttömäisiä. Lopulta kettukangas sai hyväksynnän.


Samaan hengenvetoon ompelin pojille uudet avainnauhat. Käytin kaikki helat vanhoista mainosnauhoista, sain aikaiseksi erittäin pienellä vaivalla mielestäni kivat, persoonalliset avainnauhat.


Pienimmälle, pentukoululaiselle tein uuden pannan. Pehmeä fleece sisäpuolelle ja heijastavat tassut ulkopuolelle! Kaikki lisäturvallisuus on hyvästä syksyn pimeydessä. Ompelukoneeni oli vähän kovilla pantaa ommellessa, mutta oli ihanaa tehdä pitkästä aikaa jotain ihan ensimmäistä kertaa!


Kaikki nauhatarvikkeet tilasin Antassusta. Tämä ei ole mikään maksettu mainos, mutta tuo oli itselleni aiemmin tuntematon kauppa ja tykästyin tarjontaan heti ensikäynnillä.

Turvallista, iloista kouluvuotta kaikille!


1 kommentti:

  1. Mahtavan hienot penaalit ja muutkin varusteet! :) Kahden sauman penaali päätyi ompelulistalleni!

    VastaaPoista