10.8.2017

Pokepalloja

Kuopus pyysi minua tekemään kaverilleen synttärilahjaksi avaimenperäksi sopivan pokepallon (Kirjoitetaankohan tuo noin? Pitäisikö siinä olla heittomerkki tai väliviiva tai sekä että poké-pallo?) Tällaiset ovat kivoja pyyntöjä ja yritän niitä aina mahdollisuuksien mukaan toteuttaa.


Mieleeni tuli heti kesällä virkkaamani pöytäliinapainot, tai lähinnä niiden tekotapa. Valkoista, mustaa ja punaista BlendBamboota löytyi sopivasti laatikosta. 3mm koukku. Kellarista löytyi golf-palloja, jonka ympärille avaimenperän toteutin. Koska valkoinen pallo kuultaa läpi virkatusta pinnasta, maalasin pallot ensin puoliksi punaisella pienoismallimaalilla.


Ja jotta punainen pysyy punaisen alla, laitoin virkatun pallon pohjalle liimaa ennenkuin upotin pallon ja virkkasin ulkokuoren loppuun. Ja kyllä, tein lopulta viisi pokepallokoristetta, koska kuopus halusi yhden ja esikoinenkin halusi sellaisen ja sitten on vielä yksi kaveri, jolla on kohta synttärit ja sitten minulle tuli laskuvirhe ja yksi on nyt varastossa odottamassa....


Hauskoja pieniä juttuja, joilla saa lapset iloiseksi.


Meidän perheessä alkoi tänään taas uusi lukuvuosi. Toivon kaikille koululaisille turvallista ja iloista kouluvuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti