23.11.2012

Punaista

Punaisten juttujen esiinmarssi on alkanut. Niitä ilmestyy pikku hiljaa, ensin tänne, sitten tuonne. Tavallinen valkoinen kahvimuki on ajautunut kaapin perälle ja käyttöön on otettu punainen Taika-muki. Valkoisten Kivi-tuikkujen rinnalle on nostettu punaisia. Viikko sitten meille muutti ah niin suloinen Mailegin possu. Se nimettiin PossuRessuksi Vaahteramäen Eemelin lemmikkipossun mukaan. Se on viihtynyt meillä hyvin, mutta oli kovin orvon näköinen sohvalla vihreiden tyynyjen kanssa, joten päälliset joutuivat vaihtoon. Taaimmainen on valmis Linumin päällinen, etummaisen ompelin Linumin kankaasta.  Käsitöissä käytän koko ajan enemmän punaista. Nämä sydämet olivat tilaustyö ja pitihän kuvaan saada myös tämän vuoden uusin tonttumme.


Lahjat ja tuomiset alkavat nekin olla kovin jouluisia. Ystäväperheen glögijuhliin tein perheen lapsille kullekin oman pikkuruisen joulusukan. Sukista tuli niin pienet, ettei niihin mahtunut edes ostamani suklaapatukat sisälle.Lisäsin niihin metallirenkaan, joten niitä voi käyttää avaimenperänä tai kiinnittää koulureppuun! Mikä näistä on sinun suosikkisi?


Lisäsin joulusukkiin pienet piparkakkumuotit lahjanauhalla. Pieni joulumuistaminen tai glögituliainen oli valmis.


Mukavaa viikonloppua! 

4 kommenttia:

 1. Kaunista jouluista! Ihania sydämiä.Ja sukat niin söpöjä. Vaikea noista on valita, mutta tuo oikeanpuolimmaisin on ihan tonttusukan näköinen...

  VastaaPoista
 2. Ihanat pikkusukat, kiva tuliainen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne, Maria ja Taina! Sukat ovat kivoja ja helppoja tehdä ja niihin saa hävitettyä pienimmätkin jämälanganpätkät. Näitä aion tehdä lisää, kunnes löydän sen ihanimman väriyhdistelmän!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja pikkusukkia, minun suosikki on tuo punavalkoinen :)

  VastaaPoista