20.1.2011

Raidallisia sukkia

Blogini on saanut ensimmäisen kommentin. Kivaa. Ja jännää. Kiitos Fanny!

Mieheni sai vihdoin sukat. Periaatteessa aloin kutoa sukkia hänelle jo iäisyys sitten, mutta "koko-ongelmien" vuoksi edellisistä tulikin minulle sukat ja vasta nämä 7 veljestä raidasta tekemäni ovat hänelle.Perussukat, saaja tykkäsi. Kommentoi jopa, että kivat värit! Itselle muistiin: 56 silmukkaa, varsi 2o2n, vahvistettu kantapää, kärjessä 52 kerrosta ennen kavennusten aloittamista, kärjessä kiilakavennukset, 3½ puikoilla ja lankaa meni 108 g.

Jatkoin raidallisilla sukilla. Tavallaan. Tein esikoiselle ja kuopukselle noin vuosi sitten perusvillasukat Nalle marjaretkestä, väri Lakka. Kuopuspojan jalka on kasvanut talven aikana hurjasti pituutta, joten ensimmäistä kertaa eläessäni purin sukan kärjen ja pidensin muuten vielä hyväkuntoisia sukkia. Sainpa samalla käytettyä aikanaan yli jäänyttä jämäkerää vähän pienemmäksi. Sinällään tylsä projekti, mutta lopputulos erittäin hyvä. Tarkka katsoja huomannee, ettei raidoitus jatku ihan kaavan mukaan, mutta hyvä silti.


Nyt pitäisi sukkia olla riittävästi koko perheelle vähäksi aikaa. Siksi jatkoin päivääni poikkeamalla dino-maassa, mutta siitä enemmän seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti