2.10.2017

Risteyksessä

Tuntuu, kuin olisin risteyksessä. Kesä on mennyt ja joulu sekä talvi vasta edessä. Syksy on kauneimmillaan. En ole osannut päästää kesästä irti, nautin t-paidoista, jotka ompelin itselleni Joka tyypin kaavakirjan ohjeilla. Etummainen on Paapiin kangasta ja takimmainen Eurokankaan perustrikoota. Perusvaatteita, joiden mitoitus sopii minun vartalolleni. Nämä ovat jatkuvassa käytössä.


Vaikka yritän pitää kesästä kiinni, harhailee mieli jo "risteyksen" yli jouluun. Olen aloittanut valmistautumisen joulumarkkinoille ja kutonut pikkuruisia sukkia tontuille.


Joulu mielessä olen tehnyt ensimmäisen koeversion laku fudgesta. Reseptinä tämä, mutta koska mielestäni lakufudgen pitää olla mustaa, lisäsin elintarvikeväriä. Aika runsaasti. Nämä olivat ihania ja on aivan varmaa, että teen toistekin. Ehkä jo hyvissä ajoin ennen joulua.


Risteyksessä kuuluu vilkuilla oikealle ja vasemmalle. Tilaustyönä verhoilin kaksi nojatuolia. Nautin muiden huonekalujen verhoilusta, silloin pääsee käyttämään materiaaleja, mitä ei ehkä itse tulisi valinneeksi. Ja kyllä silmä ja mieli lepää, kun näkee, millaisen uuden elämän vanha kaluste saa.


Itselleni vielä muistiin ennen-kuva tuolista.


Olen tehnyt paljon käsitöitä, vaikka blogissa onkin ollut hiljaista. En ole tietoisesti vähentänyt tai harventanut päivitystahtia, mutta myönnän välillä miettineeni koko blogin lopettamista, koska tuntuu, että en pääse risteyksestä eteenpäin. Junnaan paikallani, toistan samoja vanhoja malleja, villasukkia perusohjeella, pipoja kutakuinkin samalla mallilla. Tottakai pidän edelleen käsitöistä ja tuntuu hyvälle saada jotakin valmiiksi, mutta nautinto tekemisestä on jotenkin laimentunut.


Odotan uutta inspiraatiota, etsin sitä neulekirjoista, yritän tavoittaa sen lankakaupassa. Innostus, hoi, missä olet!!!

2 kommenttia:

  1. Voi,älä vaan hylkää lukijoita. Ehkä se tunne onkin kuluuneen epäkesän syytä. Täälläpäin on samaa liikkeellä, olen "itkenyt" kadonneen luovuuden perään. Tsemppiä innostuksen etsimiseen ja hyvää syksyä!

    VastaaPoista
  2. Mie oon kärsinyt samanlaisista fiiliksistä tänä vuonna. Päätin kuitenkin jatkaa blogia koska kuitenkin sen pitämisestä saan iloa ja se toimii kivana "muistikirjana" itselle. Mielelläni jatkan blogisi lukemistä ja minusta on kiva nähdä noita ennen ja jälkeen kuvia verhoilutöistäkin.

    VastaaPoista