8.5.2011

Kesä villasukat

Ihana viikonloppu mökillä! Niin lämmintä ja jotenkin ihanan vaaleanvihreätä! Ja aivan ihana äitienpäivä, joka alkoi aamulla sänkyyn tuodulla aamiaisella ja lasten itse tekemillä lahjoilla ja korteilla.

Lapset ovat soudelleet ja touhunneet ulkona. Nauttineet olostaan kuin varsat kevätlaitumella! Itse olen mm. istuttanut Pohjantähti ruusun, perinteisen Juhannusruusun sekä "The Fairy" maanpeiteruusun taimet. Ihan oikeat ostotaimet kerrankin! Tuntui suorastaan vaikealta istuttaa jotain niin "suurta" kun yleensä olen istuttanut itse siemenestä kasvattamia taimia tai pistokaslisäyksellä aikaan saatuja, joka tapauksessa pienempiä taimia. Tässä vaiheessa näen mielessäni ihanasti kukkivat isot pensaat. Aika näyttää mitä niistä tulee, mutta mielessä ei todellakaan ole myyrät tai puput tai muut kasveja syövät ja hävittävät otukset, taudeista tai hitaasta kasvusta puhumattakaan. Innostuksissani en kuitenkaan muistanut ottaa yhtään kuvaa istutuksista. Kevät on ihanaa aikaa kun omassa mielessä kaikki on taas mahdollista!

Kevät on kauneimmillaan ja mitä minä teen? Kudon villasukkia. Esikoisen jalka on venähtänyt kevään aikana melkein pari numeroa, joten edelliset ovat auttamattomasti pienet. Päivät ovat lämpimiä ja lapset ovat käyneet uimassa ja kahlaamassa rannassa. Ehkä siksi onkin ihanaa vetää taas illan tullen lämpimät sukat jalkaan.


Lankana sentään oli osuvasti Novitan Nalle Kesä, jatkettuna Nalle harmaalla. 52 silmukkaa 3mm puikot, varressa 1o kiertäen 1 n, toivottavasti tulee riittävän napakka ja sukat pysyy hyvin jalassa. Kantapää vahvistettu, teräosa 46 kerrosta ennen kiilakavennusten aloittamista. Sain hyvin tuhottua näitä itseraidoittuvien jämiä. Mielestäni näistä kaiken lisäksi tuli aika hauskat.


Kuvaustilanne on lavastettu, kyllä meillä sukkien kanssa ulkona käytetään kenkiä... Hyvää alkavaa viikkoa kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti