1.5.2011

Oi ihana toukokuu

Ihanaa, on toukokuu. Nurmikot vihertää ja puissa on jo hiirenkorvia! Erittäin paljon tervetuloa uudet lukijat ja kiitos kaikille kommentoineille. Jokainen kommentti ilahduttaa minua ja on hyvin tärkeä.

Pääsiäisloma meni mukavasti mökillä lasten kanssa. Säät olivat mitä parhaimmat ja ulkona tuli touhuttua suurin osa valveillaoloajasta: lasten kanssa puuhastelua, pihan haravointia ja haaveilua tulevan kesän istutuksista.

Tämä nyt jo hyvinkin talviselta näyttävä kuva kiteyttää mielestäni tämän vuoden pääsiäisen (kuvassa kuopus uittamassa laivaa ojassa): vähän lunta siellä täällä, sen verran lämmintä että pärjäsi ilman käsineitä ja pipoa, yhdessä tekemistä.


Käsitöille ei juuri jäänyt aikaa saati energiaa. Eikä sitä ole ollut sen jälkeenkään, kun olen potenut hyvinkin sitkeää kevätflunssaa. Onneksi se alkaa vihdoin helpottaa ja toukokuun kunniaksi sain jotain valmistakin. Saanko esitellä, virkattu koiranpentu nimeltä Kaunotar.


Kaunotar on tehty samalla ohjeella kuin Söpöliinikin. Lankana SandnesGarnin Duett ja koukkuna 3,5. Tätä oli hauska tehdä, vaikka täytyy myöntää, että vähän alkoi kyllästyttää saman ohjeen läpikäyminen lyhyen ajan sisällä. Lanka on sen verran tummaa, että vaikka silmät onkin tehty mustalla, ne ei vät erotu niin hyvin kuin olisin halunnut. Täytynee jostain hankkia "oikeita" pehmoeläinten silmiä näihin askarteluihin.

Vapun kunniaksi kävimme koko perhe pyöräretkellä ja söimme evästä läheisellä rannalla. Kaunotar pääsi mukaan. Ensin se häntä heiluen vain katseli merelle...


... mutta auringon tultua pilven takaa se alkoi selvästi nauttia elämästään.


Nautinnollista toukokuuta haluan toivottaa myös kaikille lukijoilleni!

3 kommenttia: