16.6.2016

Pojan kännykkäpussi

Virkkasin esikoiselle uuden kännykkäpussin. Ei siksi, että hän olisi sellaista tarvinnut, vaan koska hän pyysi nätisti: "Äiti, voisitko sä tehdä mulle samanlaisen kännykkäpussin kuin sulla on?" "Tottakai, mielelläni! Anna kun arvaan, mustakeltaisena?" kysyin pojalta, vaikka tiesin vastauksen kysymättäkin.


BlendBamboo ja 3mm koukku. Kahden kerroksen raitoja kiinteitä silmukoita. Erittäin yksinkertaisesta, vaikka vieläkään en saa raitojen vaihtumiskohtaa tehtyä huomaamattomasti.


Lankapurkista yksi musta nappi.


Toiselle puolelle virkattu lenkki pussin sulkemiseksi.


Ja jotta pussi olisi varmasti persoonallinen ja henkilökohtainen, applikoin keltaiselle trikootilkulle pojan pelinumeron. Tilkun liimasin kiinni pussiin (ensi kerralla muista: ompele se kiinni jo alkumetreillä kun se vielä olisi mahdollista).


Esikoinen on ikionnellinen uudesta kännykkäpussistaan, siksi minäkin olen tyytyväinen. Joukkueiden värejä käyttämällä ja pelinumeroita hyödyntämällä saisi kyllä tehtyä kaikenlaisia kivoja juttuja vaikka kavereiden synttärilahjoiksi - kun sen vaan muistaisi aina sopivaa lahjaa pähkäillessään.

Aurinkoista kesäkuuta Sinulle!

1 kommentti: