23.1.2012

Ja voittaja on...

Meillä arvotaan harva se päivä jotakin, lahopäinen äiti kun ei kaikista asioista aina muista, kumman pojan vuoro on. Kumpi saa valita katsottavan dvd:n, kummalle sanotaan ensin hyvää yötä, kummalle sidotaan ensin luistimen nauhat, kumman vuoro on auttaa pöydän kattauksessa... Arvonta on toiminut meillä hyvin, sillä on vältetty monet riidat. Jossain vaiheessa kyllästyin jatkuvaan lappujen kirjoittamiseen ja otin käyttöön arvontapallot. Tämä on sarjassamme "ei kai kukaan oikeasti noin tee", mutta näin meillä toimitaan.

Punainen ja vihreä huovutettu pallo. Niitä ei siihen tarkoitukseen ole tehty, mutta kaksi pehmeää palloa, joita ei käytetä mihinkään muuhun, ovat meidän viralliset arvontapallot. Ja niitä säilytetään käden ulottuvilla keittiön kaapissa mukissa, jota ei käytetä mihinkään muuhun kuin arvontapallojen säilytykseen.


Samaa mukia käytin blogini 1-vuotis arvonnan ratkaisemisessakin. Mies on matkoilla ja lapset nukkumassa, joten toimin itse onnettarena. Ja voittaja on...

Onneksi olkoon, Laura! Lähettäisitkö minulle osoitteesi variksenvillat@gmail.com niin laitan palkinnon tulemaan.

Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa mukaan, uudet lukijani! Toivottavasti täydellinen talvikeli pikkupakkasineen ja lumisateineen jatkuu!

2 kommenttia:

  1. Teillä on hauska tapa arpoa lasten jutut.
    Onnea blogillesi ja onnea voittajalle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti, hyvin arvottu :) Laitan sähköpostilla yhteystietoni.

    Laura

    VastaaPoista