29.1.2013

Vielä ehtii...

... osallistua blogini 2-vuotisarvontaan! Kirjautumalla lukijaksi tai jättämällä kommentin edelliseen postaukseen olet mukana GreenGate leipäkoriliinojen ja Pandan suklaalevyn arvonnassa! Tervetuloa mukaan!


Minä olen ehtinyt maalaushommien välissä virkkaamaan. Ajattelin, että jos saan langanloppuja riittävästi kulutettua, on sitten vähemmän muutettavaa... Joopa joo. Joululomalla lainasin Melody Griffithsin kirjan "Virkkaa värikästä - 25 pikku peittoa ja liinaa". Otin talteen päivänkakkaraneliön ohjeen ajatuksena tehdä mökin terassille kesäksi oikein värikäs tyynynpäällinen. Netti on täynnä ihanan kirjavia ja värikkäitä töitä, joita ihailen, mutta silti iski epäillys.


Pidänkö sittenkään lopputuloksesta (vaikka olenkin vasta alkumetreillä)? Enkö osaa yhdistää kirkkaita värejä? Eikö varastoissani ole sopivia värejä? Vai olenko minä yksivärisempi ihminen? Vielä ehdin miettiä, miten kauheasti pääteltävää tulisi pelkästä tyynynpäällisen vaatimista nelilöistä. Saa nähdä, meneekö kaikki purkuun vai tuleeko tästä ikinä mitään.

Hyvää viikon jatkoa!

3 kommenttia:

 1. Minusta nuo näyttää tosi kauniin värisille:) Tunnistan kyllä tuon tunteen, minullakin iskee epäilys aina kun värejä yhdistän.

  VastaaPoista
 2. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, Jaana. Niinhän se on, että keskeneräistä työtä ei pitäisi arvostella vaan tehdä se reilusti loppuun asti.

   Fanny, kiitos kovasti tunnustuksesta, otan sen mielihyvin vastaan!

   Poista