16.5.2014

Virkattuja sieniä - ja minitomaatti

Olen virkannut sieniä. Enkä mitä tahansa sieniä, vaan Super Mario -voimasieniä.


Kuopuksen 8-vuotissynttärit lähestyvät ja kaverisynttäreitä vietetään Super Mario -teemalla. Kiipesin latvasta puuhun ja aloitin kiitoslahjoista. Hölmöläisen hommaa, koska enhän edes tiedä vielä, kuinka moni kutsutuista pääsee juhliin. Mutta näitä oli niin kiva tehdä, etten ajatellut, jääkö niitä sitten yli.

 
Värit määräytyivät sen mukaan, mitä varastostani löytyi. Esikoinen ilmoitti, että muuten ihan hyvä, mutta sininen on ihan väärän värinen. Ei voi mitään, tätä lankaa oli, joten tämä saa kelvata. Netistä löytyy useampiakin ohjeita, mutta sovelsin tämän omasta päästä. Langat muistaakseni Mandarin Petit ja koukku 3mm.


Pienien avaimenperien tekemiseen meni yllättävän paljon aikaa. Ei niinkään virkkaamiseen, mutta silmien ompelemiseen ja osien sekä klipsin kiinnittämiseen. Ja toki niitä tuli tehtyä yhdeksän kappaletta. Kaikki klipsit ovat vähän erilaisia, ne ovat kertyneet milloin mistäkin mainosavainnauhasta (jotka olen kerännyt talteen ajatuksella, että niitä voi joskus tarvita).


Lasten kanssa askarreltiin kysymyslaatitkoita, joihin avaimenperät "paketoidaan" ja jotka annetaan vieraille juhlien päättyessä. En tiedä, mitä vieraat pitävät näistä, mutta tuleva päivänsankari on tyytyväinen joten niin olen minäkin.


Tämä oli kiva projekti, ja mikä parasta, kaikki tarvikkeet löytyivät varastosta (miehelle kiitos kysymyslaatikoiden kuvien tulostamisesta). Eniten minua on kuitenkin tällä viikolla ilahduttanut tomaatin kukkien seasta löytynyt ihan minimaalinen raakile! Onneksi viikonlopuksi on luvattu aurinkoa ja lämpöä, tämän pikkuisen täytyy nimittäin kasvaa ja punastua reilusti ennenkuin siitä on syötäväksi asti.


Aurinkoista viikonloppua Sinulle!

3 kommenttia:

  1. Hauskat! Pitää muistaa tämä idea, voisi olla muutenkin kiva lahjaidea kummipojille!

    VastaaPoista
  2. Todella kivat kaverilahjat! Ihanaa, sinä jaksat tuollaisia... Meillä vietetään synttärit ilman kaverilahjoja, nyt suunnitellaan futissynttäreitä ensi viikolle:)

    VastaaPoista
  3. Ai miten suloisia sieniä =) Ja jostain ne synttäri järjestelyt pitää aloittaa!

    VastaaPoista