8.6.2014

Terveisiä kalsaritehtaalta

Esikoisella oli akuutti boxeri-pula. On ollut monesti aiemminkin, mutta tällä kertaa en suunnannut kauppaan vaan omalle kangaskaapilleni ja ompelin alushousuja.


Aloitin saman projektin jo pari vuotta sitten ostamalla Ottobren lehden, jossa oli boxereiden kaavat. Ei tullut sillä mallilla meidän pojalle sopivia housuja. Tällä kertaa ostin P OP :in boxerit, jotka ovat sopivaa mallia esikoiselle, purin ne, piirsin kaavat, ompelin takaisin kasaan ja sitten vihdoin pääsin ompeluhommiin. Hullun hommaahan tuo on, mutta alunperin ajatus tuntui ihan järkevältä. Vaikea sanoa, onko tämä nyt sitten P OPin malli vai minun mallini tai jotain siltä väliltä.


Sain aika hyvin kulutettua Marimekon tasaraitatrikoitani, joita jossain vaiheessa hankin ystävämyynnistä vähän enemmänkin. Kohta eivät raidat enää kelpaa pojille, joten mitä pikemmin saan käytettyä, sen parempi.


Kuminauhat ovat kaikki kierrätettyjä, samoin turhamaisuus-merkit kalsareiden etuosassa.


Tuntuu typerältä merkitä omaa työtään toisen vanhalla merkillä, mutta eipä tuo housujen alta mihinkään näy. Esikoinen on tyytyväinen kun tietää, kumpi puoli tulee eteen, joten en rupea valittamaan, mitä kangasmerkissä lukee.


Aurinkoista kesäkuuta kaikille lukijoilleni ja täällä kävijöille.

1 kommentti:

  1. Hienot! Minä olen ommellut vain pitkiä kalsareita, tosiaan voisin noitakin;)
    Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista