29.12.2016

Vuoden viimeisiä

Vuoden viimeiset päivät ovat täällä. Vuosi on ollut niin kiireinen, että sanon sille hyvästit ihan mielelläni ja toivon uudelle vuodelle edes vähän enemmän aikaa. Joulukin tuli ja meni sellaisessa hujauksessa, että oksat pois. Sain kuitenkin kaikki lahjat (tai no melkein) ajoissa valmiiksi ja toimitettua pukin konttiin. Moni ajatus jouluisista käsitöistä jäi kuitenkin odottamaan seuraavaa joulua.

Pari päivää ennen aattoa applikoin keskiyöllä kummitytön joululahjakylpytakin rintamukseen kultaisella langalla E-kirjaimen. Kummityttö söisi mielellään aamiaisen hopealautaselta joka aamu, sitä en voi hänelle tarjota, mutta ehkä pieni ripaus kultaa tekee ihan tavallisesta aamusta hänelle mieluisamman.

 
Koiramme ensimmäisenä jouluna halusin ehdottomasti muistaa sen kasvattajaa. Pitkin syksyä etsin netistä mallia springerspanieli sukkiin. En löytänyt sellaista, joten päätin toteuttaa villasukat väriteemalla. Maijasta löytyi täydelliset värit, jotka pilkkuina ovat katsojasta riippuen piparimuruja kermavaahdolla, nekkukastiketta vaniljajäätelöllä tai jotain ihan muuta.


Pujoliivi-blogissa näin ihanat tassusukat, joten tiesin haluavani raitojen lisäksi sukkien kantapäihin tassun kuvat. Malli tassukuvioihin löytyi ravelrystä.


Ja ne pilkut, minulle ne ovat ehdottomasti springerspanielin pisamia.


Viimeisinä öinä kudoin vielä naapurin 81-vuotiaalle rouvalle alpakkalangasta sukat. Hän on pirteä kuin 18-vuotias, niin elämänmyönteinen, aina puuhastelemassa taloyhtiömme pihan istutusten parissa. Kun näin tuon alpakkalangan Lankamaailmassa, tiesin haluavani kutoa hänelle jouluksi sukat siitä. Muuten hyvin tavalliset perussukat, mutta varren resori on toteutettu joustinpalmikoilla. Anteeksi mielikuvitukseton kuva, mutta enempään en yön tunteina ennen paketointia pystynyt.


Nautinnollista loppuvuotta ja onnellista, ihanaa uutta vuotta 2017!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti