25.1.2011

Terveisiä Dinomaasta

Esikoisella oli akuutti tarve yöpuvulle. Minulla oli kaapissa Marimekon tasaraitakangasta, josta olisi tullut ihan hauska yöpuku sellaisenaankin, mutta esikoinen kovast toivoi dinon kuvaa siihen. Nämä on niitä toiveita, joita äitinä on hauska toteuttaa.

Ostin viime vuonna Lidlistä muutamalla eurolla tarrakirjan "333 tarraa / Dinosaurukset". Kirja on osoittautunut mainioksi kapistukseksi. Lapset pitävät tarroista, itse haen siitä inspiraatiota ja malleja yhä yleistyviin pyyntöihin lisätä dinosaurus milloin mihinkin. Kirjaa selaillessa on melkein kuin lähtisi matkalle Dinomaahan.

Siitä se ajatus sitten lähti:Tämä kuva mielessäni ryhdyin piirtämään mallia applikaatiota varten. Kyseessä on yöpuku, joten kuva ei saa olla liian pelottava, niinkuin kauppojen yöpukujen dinosaurukset ja hirviöt usein ovat. Mutta eihän tämä olekaan, eihän?Näin kiltti, vaikkakin mutrusuinen, dinosaurus ei voi aiheuttaa pahoja unia! Päinvastoin, se pitää mahdolliset möröt ja kummitukset kaukana pienen nukkujan luota.Itselle muistiin: paita on Ottobren kaavoilla, paita "301" koko 122cm, housut niinikään Ottobre 6/2009, malli 35, koko 122 cm.

Yöpuku on tehty samoilla spekseillä kuin minkä tein kuopukselle lokakuussa. Johon tuli kieltämättä hieman kasvuvaraa...


Kuopus on enemmän koirien perään! Tämän kuvan inspiraationa oli Tohvelisankari.fi:n Fido-koiratossut.Terveisiä Dinomaasta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti