28.5.2011

Kiire takana - loma edessä

Viimeiset viikot ovat olleet kovin vauhdikkaita. Paljon kivoja tapahtumia ja ulkoilua lasten kanssa, mutta vastaavasti vain vähän aikaa käsitöille.  Ja blogimaailmalle.

Viime viikonloppuna olimme mökillä nauttimassa keväästä ja syötiin kesän ensimmäinen raparperipiirakka. Se hupeni niin vauhdikkaasti, ettei edes kuvaa ehtinyt ottaa. On se vaan kumma, miten se kauden ensimmäinen piirakka on aina se paras! Vaikka tälläkin kertaa tein sen ihan vaan muropohjan päälle ja lisänä nautittiin valmista vaniljakastiketta.

Lasten kerhokaveri muuttaa vähän kauemmaksi, ei kuitenkaan naapurikaupunkia pidemmälle Hän kutsui meidät viettämään läksiäisiä ja kesän alkajaisia. Tein pienen pussukan, niitä kun ei mielestäni ole koskaan liikaa, ja täytin sen karkilla. Ainakin sisältö oli kovin mieleinen.Kankaana Tildan puuvillakangasta, johon applikoin tytön nimen vaaleanpunaisella vähän paksummalla puuvillakankaalla. Vuoritin pussukan samalla vaaleanpunaisella, jolloin siihen tuli vähän ryhtiä. Muuten olen tyytyväinen, mutta vetoketjun päiden ompeleminen ei mennyt ihan nappiin. Täytynee alkaa surffaamaan kunnon kuvitettua ohjetta nimenomaan noiden päiden ompelemiseen.

Olemme viettäneet kuopuksen 5-vuotissynttäreitä. Kahdesti. Ensin kavereiden kanssa ja sitten sukulaisten kanssa. Jälkimmäisiin juhliin tein koirafanin pyynnöstä koirakakun. Kuva ei valitettavasti tee oikeutta kakulle.


Huomenna lähdemme kesälomamatkalle Tanskaan, mm. Legolandiin. Pakkaaminen on kutakuinkin tehty, joten nyt vain nauttimaan!

1 kommentti:

  1. Hieno pussukka! Kakku on kiva, hauska, että aina löytyy uusia ideoita.
    Oikein hauskaa matkaa!

    VastaaPoista