23.12.2011

Karkkikeppejä ja kardemummatähtiä

Esikoisen eskarin joulujuhla vietettiin tällä viikolla. Seurasimme esitystä kyyneleineen päivineen, mutta myös ihastunein naurahduksin. Ylpeänä. Nauttien joululoman alkamisesta ja ihanan välittömästä lasten riemusta.

Opettajat ja ohjaajat saivat, kuten muutkin lasten ohjaajat tänä jouluna, suklaata pienellä itse tehdyllä lisällä. Tällä kertaa vuorossa oli karkkikeppejä.


Näissä kankaana oli Linumin paksuraitaista puuvillakangasta. Olisin halunnut ohuempiraitaista kangasta, mutta sitäpä ei tällä erää ollut varastoissani. Ripustuslenkin tein valkoisesta puuvillalangasta, joka tietysti näin aseteltuna näkyy rumasti, vaikka sitä oikeiden polka gris -karkkien alle yritinkin piilotella.


Paketissa toimii mielestäni hyvin.


Tänään olen toimittanut viimeisetkin joulutervehdykset saajilleen. Kaarnasydän ja sammalkranssi -kirjan ohjetta mukaillen tein kardemummatähtiä. Mikä ihana tuoksu niistä tulikaan!


Sellofaania ympärille, koristeeksi niinistä ja nauhasta solmittu rusetti ja pieni joulutervehdys oli valmis.


On aaton aatto ilta. Kaikki muistamiset ja tervehdykset on toimitettu saajilleen. Mielessä pyörii huomisen ohjelma ja ruoat. Muistilistat on tarkistettu ja kaiken pitäisi olla valmista. Kuusi on koristeltu ja lapset ovat nukkumassa. Tämä on ehkä kutkuttavin hetki koko joulussa. Työt ja valmistelut on tehty, lahjat on hankittu, odotus on päättymässä. Ja kuitenkin kaikki on vielä edessä. On aika aloittaa nauttiminen, rentoutua glögin ja pipareiden kanssa.

Kaikki ihanat lukijani:  Oikein Hyvää ja Iloista Joulua!

2 kommenttia:

  1. Ihania karkkikeppejä ja kiva tuo kardemummatähti. Vieläpä niin kauniisti paketoitu!

    VastaaPoista
  2. Kiva lahja tuo karkkikeppi. Ai, kardemummatähti, se on ihana tuoksu!
    Oikein hyvää joulua!

    VastaaPoista