4.2.2013

Pöllö

Koukutettu blogissa näin aivan ihanan minipöllö avaimenperän. Sellainen pöllö piti saada itsellekin, tai ainakin saada tehdä. Lankakaapilla ollessani keksin, että teen esikoiselle pöllö-kirjanmerkin, hänellä on parhaillaan Harry Potter pöllöineen luettavana (eli pöllölle oli suorastaan tarve).


Kun pöllö oli valmis, esikoinen katsoi sitä hölmistyneenä ja sanoi: "Äiti, ei Harryn pöllössä kyllä mitään raitoja ole. Se on valkoinen, mutta selässä on harmaita pilkkuja. On tää ihan suloinen, voit lähettää sen vaikka kummitytölles." Kiittämätön lapsi, ajattelin, mutta loukkaantumisen sijasta tein toisen pöllön.


Esikoinen katseli toista pöllöä hetken aikaa, ja sitten varovasti käänsi sen ympäri. Nähdessään selän harmaat pilkut hän sanoi: "Täydellinen! Ihan kuin Hedwig!"


Kumpikaan pöllöistä ei ole mielestäni täydellinen, mutta hauskoja pikkutöitä nämä kyllä ovat. Halukkaille tiedoksi, että ohje löytyy täältä .

Olen viimeisen viikon aikana saanut sydäntä lämmittäviä kommentteja, niin kauniita sanoja ja kannustavia viestejä. Kiitos kaikille kommentoijille! Uusia lukijoitakin olen saanut, lämpimästi tervetuloa. Eikä siinä vielä kaikki, olen saanut tunnustuksen ja palaan siihen mahdollisimman pian.

Aurinkoista helmikuuta!

1 kommentti: