22.3.2013

Virkattu pääsiäispupu

Olen virkannut pääsiäispupun. Se ei mitenkään ollut suunnitelmissa eikä niiden asioiden joukossa, jotka jo viime pääsiäisenä olisin halunnut tehdä, mutta sellainen nyt kuitenkin syntyi koukulta.


En edes muista, mitä googlasin kun löysin tämän. Se riitti pistämään suunnitelmat uusiksi. Lasten mielestä pupun piti kuitenkin olla valkoinen, joten komrpomissina syntyi valkoinen pupu, jolla on raidallinen villapaita päällä. Itselle muistiin, että langat ovat pääasiassa Novitan Nallea ja Woolia, koukkuna 3mm, kasvojen kirjailut muliinilangalla.


Virkatessa en ollut vielä varma siitä, mihin pupu tulisi (en ole kyllä vieläkään). En tiennyt, haluanko siitä seisovan vai istuvan. Ompelin takakäpälät napeilla kiinni, jotta käpäliä voi liikuttaa.


Pupu on valmis, mutta en tiedä, mitä mieltä siitä olen - tykkäänkö vai en, tuleeko tästä suosikki vai yhden pääsiäisen koriste. Jotain hellyyttävää pupussa on, mutta...


Kiitos kommenteistanne pääsiäismunapostaukseen. Jokainen kommentti on minulle tärkeä. Sen lisäksi olen saanut uusia lukijoita, ihanaa, olette kaikki lämpimästi tervetulleita joukkoon.

Rentouttavaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Ihailin tätä sinun pupuvirkkuuta ja huomasin sitten, että olit samaan aikaan minunkin blogissa vierailulla. Mutta asiaan - ihana pupu! Tämäkin pitää virkata, mutta ensi vuonna. Nyt olen edistynyt niiden munien suhteen, mutta tätä ei kerkeä millään :)

  VastaaPoista
 2. Pirteä ja iloinen pupu suklaamunien viereen :) ihana!

  VastaaPoista
 3. Kiva pupu! Hyvin onnistuit yhdistämään raidat ja valkoisen. Tuo on ihana pääsiäiskoriste.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos kannustavista kommenteistanne, ne tekivät minut kovin iloiseksi. Ja kyllä, pupu on tullut jäädäkseen, on se niin hauska kaveri suklaamunakorin vartijana.

   Poista
 5. Ihana pupu! <3 t.atzalea

  VastaaPoista