7.3.2013

Keidas kaaoksen keskellä

Viikko sitten kodista tuli vanha koti ja uudesta kodista Koti. Muutto on onnellisesti takana ja me olemme tulleet Kotiin!

Muuttokuorman joukossa oli 15 kudottua tilkkua, jotka aikoinani tein ajatuksena lähettää Vaaka ry:n peittokeräykseen. Lähetysosoitetta etsiessäni huomasin, että keräys on päättynyt (itse asiassa jo aika monta vuotta sitten...). Neliöiden kutominen kulmasta kulmaan oli sopivan aivotonta tekemistä lasten ollessa ihan pieniä. Sama terapeuttinen ja rauhoittava vaikutus sillä on tämän muuttokaaoksen keskellä.


Sen sijaan, että olisin maalaamassa viimeisiä seiniä tai järjestämässä tavaroita, minä kudon lisää neliöitä ja järjestän niitä värin mukaan. Järkevää? Ei. Tarpeellista? Ehkä, ainakin mielenterveyteni kannalta. Päätin, että teen peiton valmiiksi, vaikka alkuperäinen keräys onkin päättynyt. Varmasti jostain löytyy joku sopiva hyväntekeväisyyskohde, mihin sen voin lähettää.


Kyllä tavarat löytävät paikkansa, yksi kerrallaan, ja lattiat vapautuvat neliö kerrallaan.


Lisähaasteen elämiseen tällä hetkellä tuo se, että remontti ei tosiaan ole valmis, keittiöstä puhumattakaan. Siksi kylppärimme toimiikin tällä hetkellä kylpyhuoneena, tiskialtaana, maalitarvikkeiden pesupaikkana, lätkämailojen säilytyspaikkana...


Ihanaa aurinkoista maaliskuuta!

2 kommenttia:

 1. Hei! Kiitos kivasta blogista. Kurkkailen aina välillä mitä ihanaa olet saanut aikaiseksi :)Erityisen kateellinen olen jouluaskarteluistasi!

  Vaaka ry ottaa kyllä varmasti vastaan tekemäsi tilkkupeiton sen valmistuttua. Vaikka keräys on päättynyt, aina on jokin kohde jonne he voivat sen voi viedä. Otapa yhteyttä Vaaka ry:n sivuilla oleviin yhteystietoihin niin asia järjestyy ;)

  Aurinkoista kevättä, tsemppiä remonttiin ja onnea uuteen kotiin!

  T: Tiina Etelä-Pohjanmaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiina, kauniista sanoistasi ja loistavasta vinkistä. Kunhan saan peiton valmiiksi, otan yhteyttä Vaakaan.

   Tervetuloa taas uudemman kerran!

   Poista