14.3.2013

Virkattuja pääsiäismunia

Olen virkannut pääsiäismunia.


Kaikissa ihanissa pastelliväreissä, mitä kaapistani löytyi.


Täytin munat vanulla ja niistä tuli ihanan pehmeitä.


Tein munat kavereiksi Aarikan puisille pääsiäismunille, jotka ostin Aarikan joulumyyjäisistä.... Pidän materiaalien vastakohdasta. Molempia on ihana pyöritellä kädessä.


Kaikki langat ovat Novitan Woolia tai Nallea. Koukkuna käytin 3mm.Jäin näihin koukkuun. Nyt virkattuja munia on jo 12 ja esikoisen mielestä voisin saada munien virkkauksesta uuden harrastuksen.... Luultavasti teen näitä vielä lisää. Kauniisti paketoituna olisi mielestäni hyvä lahja pääsiäisen aikaan.


Mielessä on paljon pääsiäisaiheisia juttuja, mitä haluaisin tehdä, mutta saa nähdä, mitä ehdin. Pääsiäinenhän on jo ihan kohta! Kummallista, että jouluun valmistautumisen aloitan aina viikkoja ellen jopa kuukausia aikaisemmin, pääsiäinen taas tulee mukamas yllättäen ja pari viikossa pitäisi sitten toteuttaa kaikki ne ihanuudet, jotka vuosi sitten jäivät tekemättä ja joita on vuoden aikana tullut mieleen.

Aurinkoista maaliskuuta Sinulle!

9 kommenttia:

 1. Kauniita! Minullakin olisi nuo tehtävälistalla, mutta saa nähdä kerkeääkö vasta ensi pääsiäiseksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näissä on se hyvä puoli, että yhden munan tekee melko nopeasti, mutta se vaara, että kun on tehnyt yhden, haluaa toisen ja kolmannen jne.

   Poista
 2. Oi miten ihania, voisin kokeilla josko miun kädet kestäis ees sen verran virkkaamista että tuommosia saisin pikkuhiljaa aikaan.

  VastaaPoista
 3. Sun koko blogi on näköjään ihana :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sini! Toivottavasti kätesi kestävät, näissä ei tosiaan ole kauheasti virkkaamista, ja päättelemistä vielä vähemmän!

   Poista
 4. Ihkuja. Saisko noihin ohjeen. Montako ketjusilmukkaa loit ja sitten teit renkaan ja suljit sen piilosilmukalla. Entä sitten?

  VastaaPoista
 5. En ole koskaan kirjoittanut ohjetta, mutta kerta se olisi ensimmäinenkin. Lupaan yrittää ihan lähipäivinä.

  VastaaPoista
 6. Kukahan näitä tekis myyntiin? Ostaisin mutta mistään ei löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä voin tehdä =) Laittaisitko minulle sähköpostia osoitteeseen variksenvillat(ät)gmail(piste)com niin sovitaan yksityiskohdista. Hyvää pääsiäisen odotusta!

   Poista