29.4.2017

Bulldog yöpuvut

Siskon pojan lempi koirarotu on englannin bulldog. Viime syksynä törmäsin netin syövereissä bulldog kankaaseen ja tiesin, että siitä pitäisi tehdä pojalle yöpuku. Pari viestiä siskon kanssa ja tilasin bulldog trikoon sekä yksivärisen graffitin harmaan trikoon koot.fi:stä. Ompelin shortsiyöpuvun, hauskan ja tyylikkään.


Yöpuvusta tuli heti enemmän kuin lemppariyöpuku, niin pidetty, että sitä ei olisi saanut edes pestä välillä. Tarvittiin toinen bulldogipyjama ;) Mittailin ja sommittelin ensimmäisestä yöpuvusta jääneitä trikootilkkuja, ostin vaaleampaa harmaata Eurokankaasta ja sain kuin sainkin tehtyä toisen bulldog yöpuvun! 


Ensimmäinen yöpuku on ihana, mutta onnistunut on tämä varapyjamakin! En ole ennen jatkanut trikookangasta suoraan siitä, mihin kangas on loppunut, mutta tämä ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi. Mahtava tapa käyttää kangastilkut loppuun!


Paidan ompelin Ottobren paita-arkin ohjeella, housut muokkasin esikoisen yöpuvun shortseja mallintamalla. Onnellinen siskon poika tekee minutkin tyytyväiseksi! Hyvää Vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti