21.4.2017

Kevätsiivousta


Kevätaurinko on armoton: se paljastaa jokaisen pölyhiukkasen ja muistuttaa pesemättömistä ikkunoista. Se suorastaan patistaa tekemään kevätsiivousta! Minäkin käärin hihani ja ryhdyin toimeen, aloitin kevätsiivouksen käymällä kangasvarastojani läpi ;) Poikien penaaleista ylijääneistä kankaista ompelin pussukoita. Toki kankaita jäi edelleen, mutta paljon pienemmät palat.


Säilytyspussukoita ei ole koskaan liikaa, niissä on hyvä kuljettaa keskeneräisiä käsitöitä tai säilyttää koiran tarvikkeita! Pari vuotta sitten ompelin ensimmäisen boxy pouchin. Totesin ohjeen jo silloin hyväksi ja mallin käyttökelpoiseksi. Tällä tavalla tulee siistejä, tilavia pussukoita!


Kaappini kätköistä löytyi kankaita, joista olen aika monta vuotta sitten ajatellut tekeväni lapsillemme jotakin. Meidän poikien osalta aika on ajanut kankaista ohi, mutta ehkä joku muu kaipaa vielä pussukkaa dinosaurusten tai pikkuautojen säilyttämiseen tai pakkaamiseen matkalle mukaan. Kaikki pussukat on vuoritettu. Melkein kaikkiin löytyi vetoketjutkin omista varastoista, osa kierrätettyjä, osa käyttämättömiä. Tallessa olevista avainnauhoista käytin värikkäitä, pieniä sträppejä auttamaan vetoketjujen avaamista ja sulkemista.


Siivotessani kangaskaappiani olin juuri hengähtämässä, että tilanne on ihan hallinnassa, kun siskoni soitti ja kertoi käyneensä kangasvarastojaan läpi. Niin ihania kankaita, että en voinut kieltäytyä tarjouksesta ottaa niitä vastaan. Ja hyvä niin, sain ommeltua hempeitä pussukoita tytöille!


Kankaita riitti aina vaan. Osa paloista oli niin isoja, että niistä sai kasseja ommeltua! Mahtava vastaisku muovikassiteollisuudelle!


Kangaskaappi on osittaisen tyhjentämisen jäljiltä siivottu ja inventoitu. Osa pussukoista pääsi heti käyttöön ja sitä kautta joitakin muitakin paikkoja on tullut järjestettyä ja siivottua. Mutta, rehellisyyden nimissä on todettava, että ihan näin monelle boxy puchille tai kestokassille meillä ei ole tarvetta, joten loput ovat myynnissä. Jos olet kiinnostunut, laita minulle sähköpostia osoitteeseen variksenvillat (ät) gmail (piste) com. Reipasta kevään jatkoa Sinulle!
2 kommenttia: