22.3.2011

Pehmopupuja

Pääsiäisaiheiset käsityöt on aloitettu, joten pääsiäisen odotus meidän perheessä ja tässä blogissa on virallisesti alkanut. Yhtään suklaamunaa en ole vielä syönyt, mutta asia korjaantunee lähiaikoina. Tuntuu kuin olisin ottanut varaslähdön pääsiäiseen, mutta tosiasia on, että eihän tässä ole kuin noin kuukausi jäljellä.

Aloitin ompelemalla yhden pääsiäispupun. Koristeeksi. Valkoista pellavaa, vanua, mustaa maalia ja keväisen vaaleanpunavalkoruudullinen nauha ja valmista tuli.


Lisäsin pupun ostamaani sydämen malliseen risukranssiin ja ulko-ovemme sai uuden koristeen. Kuvassa koriste on vielä sänkymme päällä. Asumme kerrostalossa ja rappukäytävämme on sen verran hämärä, että kuvaaminen asennettuna ei ole mahdollista.


Tässä vaiheessa taisin innostua vähän liikaa... Koska kuinka ollakaan, pupu oli kovin yksinäinen tyttömäisessä rusetissaan. Onneksi paikalle saapui pian myös poikapupu, herra Greengate, oikea herrasmies. Puput rakastuivat ensi silmäyksellä ja pian jo vietettiin pupuhäitä.Puput tunnetusti lisääntyvät kovasti. Niin kävi tällekin pupupariskunnalle. Ensin he saivat yhden poikasen, syntyi neiti Linum.Ja sitten lisää, kaksospojat Mag ja Neetti. (Näillä jälkimmäisillä poikasilla ei ole ripustuslenkkiä vaan magneetit takanaan.)


Nyt oli pupuperhe täydellinen ja innolla jokainen niistä odotti pääsiäistä.


Sen pituinen se. Iloista pääsiäisen odotusta kaikille lukijoille!

1 kommentti: