12.3.2011

Säilytyspussi Legon Ninjagoille

Poikani ovat innostuneet Legon Ninjagoista aivan uskomattomalla tavalla. Legot ovat aina olleet kivoja ja niillä on leikitty paljon, mutta näiden Ninjagoiden avulla poikani ovat oppineet kehittämään ihan uusia leikkejä. Ensimmäistä kertaa pojat näpertävät leluilla: ninjoille puetaan varusteita ja taisteluun valmistaudutaan enemmän kuin itse taistelu kestää, jos sinne asti ikinä päästään. Ovathan nämä Ninjagot minustakin kivoja (olen jopa nähnyt niistä unta), mutta siihen kuuluvat pelikortit ja pienet aseet ja varusteet tuntuvat häviävän ainakin kerran päivässä. Ja siitä etsimisestä en pidä.

Myös siskonpoika pitää Ninjagoista. Joten kun kutsu hänen 5-vuotissyntymäpäivilleen tuli ja lahjatoiveena oli jotain Ninjagoa, tiesin heti, mitä tarvitaan: pussi Ninjagoiden säilyttämiseksi.En ole vastaavaa vielä nähnyt kaupoissa, vaikka tälle selvästi olisi mielestäni tarvetta, joten ei muuta kuin ompelukone esille. Tässä on hyvä säilyttää niin kortit, spinnerit, ninjat kuin aseetkin. Ja pussissa kaikki on helppo ottaa vaikka mökille mukaan. Pussilla on kokoa noin 13,5 cm * 24 cm. Tein sen kaksinkertaisesta puuvillakankaasta, näin sain applikaation nurjan puolen piilotettua ja osien etsiminen pussista on ehkä helpompaa. Pussin suuhun laitoin mustaa kuminauhaa ja kiristysklipsin (varmaan tuollaiselle lukitusjutulle on joku oikea nimi, mutta en sitä tideä. Kaikki kuitenkin ymmärtänevät mitä tarkoitan).Applikoin kirjaimet valkoisella velourilla. Jälkikääteen ajateltuna jokin sileäpintaisempi kangas olisi toiminut paremmin. Tuli vähän suttuisen näköinen kun on niin pieniä nuo applikoitavat kirjaimet. Takana käytin irtirevittävää tukikangasta, mutta silti applikaatio vähän vetää.
Toivottavasti pussi kelpaa päivänsankarille ja pääsee ahkeraan käyttöön.


Omat poikani sanoivat, että pussi on "tosi upea" ja jatkoivat kertomalla, minkä väriset äiti sitten seuraavaksi ompelee heille... Itselle muistiin, jos seuraavia vielä teen, että kuminauhan kiristys pitää laittaa toiseen reunaan (silloin ripustettaessa teksti nousee yläoikealle eikä ylävasemmalle niinkuin nyt).

Olen saanut uuden lukijan, kiva! Tervetuloa joukkoon, Laura!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti