13.9.2011

HeroFactory lapaset

Syksy ja sen mukana kylmenevät päivät ovat jo lähellä. Olen yrittänyt käydä läpi koko perheen kaikkia syksy- ja talvivarusteita. Vaikka kaikkea mukamas on paljon, niin kuitenkin aika pitkä tuli tarvelistasta. Ensimmäisen kohdan sain jo vedettyä yli, esikoinen tarvitsi paksummat lapaset ja minä sain ne jo tehtyä.

Toivomusväreinä olivat sininen ja valkoinen. Luonnollisena ajatuksena oli tehdä raitalapaset. Pari kertaa kudoin ja purin ja taas kudoin ja purin kunnes lopulta tein kokonaan yksiväriset siniset. Eivät puhutelleet Novitan 7 veljeksen sininen ja valkoinen samaa kieltä yhtä aikaa minun kanssani. Mikäköhän raitakammo minulle on tullut?

Lapaset oli nopea kutoa, mutta niistä tuli tylsät. Lapset ovat viime päivinä olleet innoissaan Legon HeroFactory -sarjasta, ja siitä se ajatus sitten lähti. HeroFactory-lapaset.


Valkoista ei enää kaivattu, kun ei kerran kenelläkään legoesitteen sankareistakaan ole valkoista tunnusmerkkiä. Oranssi kävi hyvin. Ja se sopi myös minulle, sain tähän tuhottua 7veljestä papukaija -kerän jämiä sopivasti oranssin osalta.


Sankari on tyytyväinen, haluaa heti näyttää eskarikavereilleen! Itselle muistiin: 7veljestä, 4 puikot, varsi 36 silmukkaa 2o2n, kärkiosa 40 s ja 36 krs ennen kavennuksia, kiilapeukalo 14s, langankulutus 58g.

1 kommentti:

  1. Kiitos kivasta ideasta! Näin todella saa ihan ikiomannäköiset lapaset! (tai vanttuut kuten olen tottunut sanomaan)
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista