23.9.2011

Pehmoisia sydämiä ja tähtiä

Se alkoi viattomasti, tilauksesta tehdä muutama ripustettava pehmosydän. Mutta kuinkas kävikään? Ulkona satoi ja oli harmaata, mutta tekeminen muuttui innostukseksi ja innostus kasvoi vähän enemmäksi kuin viattomaksi. Syntyi kahdeksan sisustussydäntä.


Ja heti perään syntyi joukko ripustettavia tähtiä harmautta karkottamaan.


Pidän näistä kankaista paljon, ja siksi varmaan innoissani jatkoinkin ompelemista. Linumin raidallista, Linumin pikkuruudullisia, Linumin pellavaa sekä jotain tuntematonta, vähän paksumpaa valkoista puuvillaa. Täytteenä vanua. Tällä kertaa pienempiä pehmosydämiä, joiden taakse liimasin magneetit. Näitä on hauska kiinnittää vaikka mihin metalliseen, mutta kauniita ne ovat ihan vain lasimaljassakin. Varsinkin kun aurinkokin alkoi paistaa!


Ja niin siinä sitten kävi, että päivän päätteeksi kauniita koristeita oli jo aikamoinen kasa.


Olen pitkin viikkoa lukenut toinen toistaan ihanampia juttuja muiden blogeissa ja kirjoitellut useammankin kommentin, mutta eipä ole blogger antanut minun julkaista niitä. Useamman uudelleen kirjautumisen ja uudelleen kirjoitetun kommentin jälkeen päätin luovuttaa. Kiitos kommenteistasi, juoksevasilmukkaa, ja tervetulosa lukijoideni joukkoon, Tessa.

Ihanaa viikonloppua lukijoilleni.

1 kommentti:

  1. Olet saanut ihania koristeita aikaan! Jännä miten nuo sopivat joka vuodenaikaan. Kivat kankaat olet noihin löytänyt.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista