7.10.2011

Rekku

Ei tullut kuopukselle koira-lapasia, vaikka totesinkin niiden olevan seuraavana työlistalla. En ole edes aloittanut niitä. Sen sijaan olen korjannut ja paikannut ison kasan vaatteita. Toki se on hyvin tarpeellista ja tärkeää työtä, mutta kieltämättä aika tylsää. Siksi varmaan kasa onkin päässyt kasvamaan niin isoksi. Mutta kun tuo tylsä osuus oli tehty, meille tuli Rekku.


Ei, meille ei ole tullut elävää koiraa, ei edes pentua. Eikä ole tulossakaan. Meille on tullut vain ja ainoastaan pussukka, koira-aiheinen sellainen. Kuopus tarvitsee kerhossaan käsipeiliä. Jotta peili pysyisi ehjänä välillä koviakin kokevan repun sisällä, tein peilille suojapussin. Kuopus sitten nimesi pussukan Rekuksi.


Päällikankaana käytin ruskeaa fleeceä (saa nähdä, miten nopeasti nukkaantuu), johon applikoin koiran kuvan. Vuoren tein kuvakankaan kanssa samaa sarjaa olevasta tassukankaasta (molemmat vanhaa varastoa). Väliin laitoin kerroksen solumuovia, tai jotain vastaavaa. Tämä oli vähän sellainen pikainen "suunnitellaan ja muokataan samalla kun edetään" -työ, eikä jälki siksi ole kaikkein paras mahdollinen.


Pussukka kiinnitetään napin yli vedettävällä kuminauhalla. Napin tein päällystämällä vanhan napin ensin vanulla ja sitten kiristämällä tassukangasta sen yli. En tiedä, miten tuo nappi tulee kestämään käytössä, mutta sen verran hauska siitä mielestäni tuli, että niitä voisi tehdä lisää ja käyttää ihan vaikka koristeena jossain sopivassa paikassa.


Ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen peili on ehjä, pussukka on ehjä ja kuopus on iloinen saatuaan yhden "koiran" lisää kenneliinsä. Itse olen tyytyväinen, sain jotain hyödyllistä tehtyä ilman mitään uusia hankintoja!

Mukavan syksyistä viikonloppua kaikille.

2 kommenttia:

  1. Ihana idea ja upea toteutus! Todella hieno kokonaisuus.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos komentistasi blogissani, löysin näin myös vastavierailulle. Kaunis blogi sinulla ja kivoja käsitöitä esillä. Klikkasin samalla myös lukijaksi, mukava jäädä seuraamaan puuhastelujasi. Hauska tämä koirapussukka, on varmasti pojan mieleen.

    VastaaPoista