14.2.2012

Happy Valentine's Day - Hyvää Ystävänpäivää

Ystävänpäivän aamuna sain valmiiksi pitkäsäärilintu pistelyn: Heart in Hand Needleartin Valentine Bird. Olen aina jälkijunassa näiden pistelyjeni kanssa. Innostun malleista nähdessäni niitä muilla ja sitten kun olen saanut niitä hankittua ja tehtyä, on muilla jo uudet kujeet mielessä.

Hankin ohjeen ja sen mukaiset kankaan (Summer Khaki Belfast linen) sekä langat ajatuksena saada mallin mukainen ihanan vaalea ja heleä lopputulos. Vaan kuinka ollakaan, kangas on paljon tummempi. Lankojen sävyerot ymmärrän, onhan malli tehty Weeks Dye Worksin sekä Gentle Art Sampler Thread:jä käyttäen kun itse käytin DMC:tä. Tähän tympääntyneenä jätin työn odottamaan inspiraatiota yli vuodeksi.


Vanerinen sydän ei ole pakkauksen mukana tilattu - hioin Tildan vähän isompaa koristesydäntä ja maalasin sen vaaleanpunaisella. Vähän liian vaalea se on kokonaisuuten verrattuna, mutta tällaiseksi kikka viitonen -ratkaisuksi toimii.


Kehykset ovat Ikean Ribba -kehykset, jotka meillä oli kotona. Poistin vain niissä olleen valokuvan ja laitoin pistelyni tilalle. Saa nähdä, jääkö tällaiseksi tauluksi vai viimeistelenkö jollakin toisella tavalla. Olen huono kasaamaan sommitelmia, siksi ajattelin, että taulu olisi ehkä helpompi. Toisaalta, taulu vie paljon enemmän tilaa kuin muut ratkaisut.


Hyvää Ystävänpäivää kaikille blogiystävilleni, lukijoilleni sekä kurkkijoille!

2 kommenttia:

  1. Oikein kiva tuli tuosta taulustasi!
    Hyvää Ystävänpäivä iltaa!

    VastaaPoista
  2. Ihana pitkäsäärilintu sydämineen. Virkatut sydämet ovat myös ihania, minullakin on tuollainen lahjaksi saatuna.

    VastaaPoista