29.2.2012

Vaaleanpunainen apina

Vähän aikaa sitten näin täällä aivan ihanan vaaleanpunaisen apinan. Kun mieheni kertoi lähtevänsä juhlimaan kaverinsa tyttövauvan varpajaisia, sain minäkin mahdollisuuden virkata vaaleanpunaisen apinan. Saanko esitellä - Aamu apina.


Aamu on virkattu Novitan vaaleanpunaisesta Nalle -langasta (ihana kevään uutuusväri, josta piti tulla sukat, mutta niin ne suunnitelmat muuttuvat). Valkoinen on Novitan Woolia, kasvot on kirjailtu ruskealla puuvillalangalla. Malli on omasta päästä ja työn edetessä muokattu. Koukkuna minulle niin mieleinen 3½.


Korvat ovat aika pienet ja rintakehä hyvin treenatun oloinen. Häntä taas on aika pitkä ja jalat pulleahkot. Kasvot ja maha ehkä tarkoitettua kulmikkaammat. Ei välttämättä mikään muotovalio, mutta varmasti valloittaa pienen tytön sydämen!


Näitä virkattuja apinoita on kiva tehdä. Ja niistä saa hauskan vauvalahjan. Seuraavan haluaisin tehdä puuvillalangasta, jotta lopputulos olisi vieläkin pehmeämpi. Jos Aamu on liian karhea sylikaveriksi, niin toivottavasti se ilahduttaa saajaansa hyllyn reunalla tai tuolin karmilla.


Huomenna alkaa maaliskuu. Kevät tekee tuloaan, saa alkaa suunnitella kesän kukkaistutuksia ja vihsoin kylvää siemeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti