1.8.2012

Kesäkassi

Jokin aika sitten sain valmiiksi kesäkassin. Toki niitä löytyy entuudestaankin, mutta mökillä ei ollut kassia, missä voisi sopivasti kuljettaa poikien uintikamppeita ja eväitä ja muuta tarpeellista kesän seikkailusta toiseen. Muiden mielestä Ikean sininen kassi olisi ollut ihan hyvä, minusta ei. Tämä on paljon parempi.


Vanhoista ruusuisista verhoista ylijäänyt kangas sai uuden elämän kesäkassina. Kantokahvat tein vanhasta harmaantuneesta köydestä, vähän rosoisuutta muuten hempeään kassiin. Pohjaan laitoin ohuen levyn (kuvassa pelkkä pahvi), vuorettomana se olisi muuten aivan liian lötkö. Kulmiin ompelin saumat, melkein kuin "valetereet" tuomaan vähän ryhtiä. Jo parin päivän jälkeen huomaan kassin olevan oikein sopiva ja erittäin tarpeellinen!


Ja katsokaa tätä, elämäni tähän asti toinen ja samalla suurin kanttarellisaalis! Kuin kultaa sateenkaaren päässä! Osan sienistä keräsin lenkillä ollessani: kyllä, huomasin tienposkessa ihania kanttarelleja enkä voinut jättää niitä, jokuhan olisi voinut viedä ne ennenkuin ehtisin hakemaan. Keräsin ne mukaan ja kourat täynnä jatkoin juoksemista (milloinkohan opin, että aina pitää olla joku pussi mukana, ikinä ei tiedä mitä löytää). Hölmöksi tunsin itseni, varsinkin kun kamala sae-, rae- ja ukkoskuuro yllätti minut. Siinä sitten yritin parhaani mukaan itse jo aivan litimärkänä suojella sieniä. Lenkki päätyi onnellisesti, pääsin kotiin ja sienet pakkaseen!


Ihanaa elokuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti