6.5.2013

Etiopia nuttuja 2, chilin kukkia 1

Nelisen vuotta sitten kudoin ensimmäisen etiopia nuttuni. En kuitenkaan lähettänyt sitä, koska halusin tehdä toisenkin (ajatuksena kaksi omaa poikaa = kaksi poikamaista nuttua). Olin autuaasti unohtanut koko nutun kunnes pakatessani tavaroita muuttoa varten löysin sen taas. Nyt sain toisenkin nutun valmiiksi ja ne saavat lähteä kohti Afrikkaa. Molemmat on tehty hyvinkin paljon jämälangoista (valkopohjaisessa nutussa sain päätellä 76 langanpäätä...), mutta sitäkin suuremmalla sydämellä.


Liekö kevät vai mikä, mutta tuntuu, että keskeneräisiä projekteja alkaa olla pilvin pimein. Kun yhden saa tehtyä, listalle tulee jo kaksi uutta. Kaikki mieluisia, mutta aika ei vain yksinkertaisesti riitä kaikkeen. Keskeneräistä on taimikasvatuksenikin, mutta tänään näin ensimmäisen chilin kukkani!


Viisaammat ja kokeneemmat varmasti tietävät, että yleensä kukkia pitäisi olla paljon enemmän ja että yksi kukka ei vielä tarkoita yhtään hedelmää, mutta antakaa minun nauttia ja hehkuttaa tätä yhtä kukkaa hetken aikaa!

Oi ihana toukokuu! Vihdoin nautinnollisen lämmintä!

1 kommentti:

  1. kivoja nuttuja. Joskus on vaan aikoija että kaikenlaista on kesken eikä mikään tunnu valmistuvan =) hieno kukkakin!

    VastaaPoista