2.5.2013

Projekti parveke osa 2

Projekti parveke etenee. Sopivasti vapuksi sain valmiiksi seuraavat kaksi tuolia.


Puuosat ovat tiikkiä. Hioin ne kunnolla, pohjamaalasin, maalasin, hioin kevyesti uudestaan ja maalasin vielä kolmannen kerran. Silti puu kuultaa paikoin läpi, mutta saa olla. Enempää en näitä maalaa.


Markiisi tai vastaava olisi varmasti ollut paras valinta istuimen ja selkänojan kankaiksi, mutta halusin käyttää jo olemassa olevia. Muutaman ylimääräisen sauman jouduin ompelemaan, jotta poikien päiväpeitoista  ylijäänyt kangas riitti.


Istuintyynyt päällystin vuosi sitten ostamallani kankaalla. Kankaasta piti tulla kaksi koristetyynyä, mutta nyt tulikin istuintyynyt. Olisin halunnut raidat toisin päin, mutta sitten kangas ei olisi riittänyt.


Tyynyjä kääntämällä värimaailma muuttuu kokonaan.


Olen ostanut tuolit ensimmäiseen omaan kotiini noin parikymmentä vuotta sitten. Tuolit ovat sittemmin kiertäneet kaupungin ja mökin väliä ja etsineet paikkaansa sisältä ja ulkoa. Nyt nekin ovat päässeet kotiin. Itselle muistiin vielä kuva tuoleista ennen muodonmuutosta.


Toivon saavani parvekkeen valmiiksi mahdollisimman pian. Kahvi kunnostetuilla tuoleilla maistuu hyvin näinkin, lapset nauttivat jäätelöstä tuolilla kuin tuolilla, mutta haluaisin kokonaisuuden valmiiksi.

Inspiroivaa toukokuuta!

1 kommentti:

  1. Oho, mikä muutos! Niistähän tuli hianot! Pitäis laittaa toi meidänkin parveke kuntoon ensitilassa, mutta koko ajan tuntuu olevan kaikkea muuta ohjelmaa...mutta jos sen nyt viimeistään kesäkuussa saisi edes raivattua :)

    VastaaPoista