2.9.2013

Punaista

Omenoita. Kauniita punaviiruisia omenoita. Omasta puusta mökillä. Kahdesta puusta yhteensä 32 kappaletta. Määrä ei päätä huimaa, mutta kyllä siitä muutaman omenakaurapaistoksen ja omenapiirakan tekee. 32 omenaa kahdesta puusta ei ole paljoa, mutta se on 32 syötävää omenaa enemmän kuin vuosi sitten. Olen tyytyväinen!


Chilisato ei sekään päätä huimaa - 6 palkoa neljästä taimesta! Mutta se ei haittaa, ensisijainen tarkoitus kun oli kokeilla, saanko yhtään kukkaa saati hedelmää kasvamaan.


Sadon pienuus ei haittaa, koska minulla on täysi työ keksiä käyttöä näillekin. Ehkäpä Kapteeni Koukku voisi antaa vähän vinkkejä?


Olisin halunnut jatkaa tähän ihanilla kuvilla puolukoista, mutta niitä ei mökillämme ollut yhtään. Kaksi viikkoa sitten oli raakileita vaikka kuinka, mutta liekö kuivuus ja aurinko vieneet marjat kun nyt ei ollut mitään jäljellä. Sen sijaan minä sain ensimmäiset punaiset ajatukset päähäni. Kehtaanko edes tunnustaa, että elokuun puolella aloin miettiä joulua... Parempi olisi vielä keskittyä saamaan kesäkäsityöt valmiiksi...

Iloista viikkoa Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti