16.9.2013

Projektipusseja ja projekteja

Miten tässä näin kävi... Voidakseni aloittaa uusimman projektini, minun piti ensin ommella projektipussi ja vasta sitten aloittaa itse projekti! Onneksi sattui sopivasti, että kun olin ostamassa lankoja, löysin mitä ihanimman kankaan ompelukassiini. En yleensä ole mikään suuri retron ystävä, mutta tämä englantilaisen The Henley Studiosin kangas suorastaan huusi päästä mukaani.


Kankaan koko määräsi kassin koon, joten mittanauhaa tässä ompeluksessa ei paljoa käytetty. Saumat ompelin ranskalaisella saumalla (?), jotta on siisti sisäpuoleltakin ilman vuorta.


Kassin kahvat kierrätin vanhasta paperikassista. Tumma ruskea rauhoittaa kokonaisuutta ja tuo ryhtiä kuviolliseen kassiiin.


Yritän säilyttää keskeneräisiä projektejani kasseissa, ja mieluiten ei muovisissa. Niin ne ovat helposti mukaan otettavissa ja pysyvät ehkä vähän paremmin järjestyksessä. Keväällä ompelin tämän kassin kaapissa marinoituneesta Finlaysonin kankaasta.


Halusin käyttää kankaan kokonaan loppuun, joten ompelin kahvat samasta kankaasta kuin kassin. Ihan siisti näinkin. Kahvassa roikkuu esikoisen äitienpäivälahjaksi antama avaimenperä.


Ensin esitellyssä kassissa säilytän huiviprojektiani, tässä toisessa keskeneräisiä sukkia. Lisäksi minulla on projektipussina kankainen mainoskassi. Kassi on mielestäni ruma, mutta juuri sopivan kokoinen säilyttää langanloppuja odottamassa koukulle pääsyä.


Näistä olisi tarkoitus koukuttaa afrikkalaisia kukkia. Ne ovat niin kauniita, vaikka en ihan tarkkaan vielä tiedä, että mitä niistä on tulossa.


Ja sitten on vielä kutimuskori olohuoneen lattialla, jossa odottavat työstämistä yksi villapaita ja yksi pipo.Kyllä projekteja riittää, ja mielessä vielä vaikka kuinka monta. Pääsenköhän ikinä tilanteeseen, että minulla olisi vain yksi projekti meneillään ja tekisin sen valmiiksi ennen kuin aloitan seuraavan? Tuskin, mutta ensi kerralla lupaan esitellä jotain valmista.

Touhukasta viikkoa Sinulle!

1 kommentti:

  1. Tosiaan ihana kassikangas! Ja kassi! Mukavampi noihin on jemmata lankoja/kankaita kuin muovikasseihin.
    Mullakin on vielä "kesäkassi" tulossa, turkoosin sävyt, mutta voihan sitä säilyttää vakkapa naulakossa kevääseen asti, on sit valmiina kun taas tarvitaan!

    VastaaPoista