5.5.2015

Virkatut pussukat

Kaksi virkattua pussukkaa. Tarkoituksena luoda järjestystä poikien golf bägeihin ja tehdä paikka kaikelle pienelle mutta tarpeelliselle kuten griinihaarukalle, merkkausnastoille, tasoituskortille ym. Kuopus halusi vihreän, koiran kuvalla. Ruokakaupasta tarttui mukaan oikean väristä Novitan puuvillabambua, varastosta löytyi kangasta, jossa oli sopiva koiran kuva. Vetoketju on kierrätetty minun vanhasta fleecestä.


En tiedä, miten tuo applikointi virkatussa pinnassa toimii. Ompelu itsessään onnistui hyvin, se on siisti, mutta aika näyttää, miten toimii kuva pysyy paikoillaan ja kestää.


Esikoisella ei ollut erityisiä toiveita. Tiedän, että musta (ja tumma harmaa) ovat neon värien ohella tällä hetkellä hänen suosikkejaan. Kun näin Eurokankaassa neon keltaisen (vai onko tuo neon vihreä?) vetskarin, tiesin, millaisen pussukan tekisin. Kotona odotti pitkään marinoitunut kerä Magnoliaa (olen saanut sen Lankamaailmasta yllärikeränä joskus), ei mitään kikkailuja vaan hyvin yksinkertaista ja "tyylikästä".


Molemmat langat ovat mielestäni liian paksuja näin pieniin pussukoihin, mutta kun olin aloittanut, en halunnut purkaa. Yksi uusi kerä lankaa + yksi kerä varastosta + yksi uusi vetoketju + yksi vanha vetoketju varastosta = kaksi uutta pussukkaa. Tällaisesta matematiikasta minä pidän. Paitsi että tuo vetoketjujen ompeleminen on edelleen kuin heittäisi kruunaa ja klaavaa, ikinä ei tiedä, onnistuuko vaiko ei.


Halusin käyttää lopun vihreän langan saman tien pois enkä kuormittaa varastojani yhtään enempää. Yhdistin siihen jämäkerän harmaata Novitan bambua ja sain yhden siivousrätin tehtyä. Vähän jouduin kikkailemaan raitojen kanssa, mutta ei haittaa, tällä pyyhkii hyvin mökin terassikalusteet aina ennen käyttöä.

 
Touhukasta viikon jatkoa Sinulle!

6 kommenttia:

 1. Upeat pussukat! Värit ovat molemmissa todella hienot.
  Ja kyllä tuo siivousrättikin tekee ikävästä hommasta hauskemman:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maria. Pojatkin ovat näistä innoissaan.

   Poista
 2. Kyllähän sitä grillaushaarukalle ja vastaaville aarteille pitää pussukka olla! Ihanat! :D Yksivärinen ON tosi tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma paikka kaikelle ja kaikki paikoilleen. Masilma on täynnä erilaisia tekosyitä virkata rasaista pintaa;)

   Poista
 3. Ihanat pussukat olet virkkaillut! Katselin myös aiempia postauksia olet kyllä tosi taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit K. Ihan tässä posket punehtuu kauniista kehuistasi...

   Poista