17.5.2015

Logopenaali

Esikoisen koulu- ja samalla sählykaveri vietti synttäreitään. Lahjan piti olla ehdottomasti jotain sählyaiheista, mieluiten heidän joukkueeseensa liittyvää. Mietin varustepussia, villasukkia tai lapasia joukkueen väreissä, mutta ne eivät kolahtaneet näin kesän kynnyksellä minuun sen enempää kuin esikoiseenkaan. Sitten keksin tehdä penaaliin. Tavallinen penaali, johon applikoin keltaisella fleecellä seuran logon. Mielestäni osuva lahja kolmasluokkalaiselle.


Minulla ei ole mitään tietoa, mitä kangas on. Sain sen serkultani pari vuotta sitten kun hän siivosi kaappejaan. Se oli musta ja kaksinkertaisena sopivan napakka. Valitettavasti vain se tuntuu keräävän kaikki pölyt itseensä. Toivottavasti sähköisyys häviää käytössä.


Vetoketjukin löytyi varastosta. Muuten hyväkuntoisesta vetoketjusta oli vetimen maali hiukan irronnut. Väritin sen permanenttitussilla mustaksi. Näkyyhän se, mutta kun esikoinen ei huomannut mitään, uskalsin antaa lahjan eteenpäin.


Esikoisen mielestä penaalista tuli hauska. Mitäköhän sankari pitää siitä? Sinällään ihmettelen, että kun seuran logolla myydään melkein mitä tahansa tuotteita, niin miksi ei penaalia? Suurin osa harrastajista kun on koululaisia tai opiskelijoita.


Toukokuu on jo puolessa välissä. Ihanaa, kesä saa tulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti