4.12.2015

Hiram esiliinat

Näin Almedahlsin Hiram-kankaan Eurokankaan palalaarissa elokuussa. Sarjakuvamaisia hauskoja kuvia valkoisella pohjalla. Pala huusi minua niin äänekkäästi, että ostin sen - tietämättä yhtään mitä siitä tekisin.


Syksyn aikana päätin, että ompelen kankaasta esiliinat kaverilleni ja hänen pienelle pojalleen. Käytin meiltä löytyviä esiliinoja malleina, tarkoista mitoista ei ole kuin pieni aavistus. Toivon tämän joululahjan tuovan saajilleen yhtä paljon iloa kuin se toi minulle pelkästään kangasta työstäessäni. Pyysin poikiani toimimaan malleina, vaikka toiselle aikuisen essu on aivan liian iso ja toiselle pienen pojan essu liian pieni.


Kangas ei ole kovin paksua, joten huolittelin reunat ihan vain kääntämällä ne. Yläreunaan ompelin lenksut ripustamista varten.


Käytin nauhoina sitä, mitä kaapista löytyi. Aikuisen esiliinaan ompelin nauhat kankaasta. Yleensä en pidä kankaan reunoista, joihin on painettu kankaan suunnittelija tai muuta vastaavaa, mutta tässä työssä halusin nimenomaan käyttää nuo tekstit.


Nämä lahjat on paketoitu ja odottavat toimittamista saajilleen. Mikä ihana tunne saada siirtää asia to do -listalta done-listalle. Keittiön puolella olen tänään tehnyt kuopuksen kanssa vanilja fudgea Dan Sukkerin nettisivuilta löytyvällä ohjeella. Maku on erinomainen, koostumus ei ole ihan sitä, mitä odotin. Mutta ei haittaa, hyvin kelpaa meidän perheelle.


Ahkeraa viikonloppua ja ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

1 kommentti: