1.12.2015

Joogasukat

Kudoin joogasukat. Ajatus niistä on pyörinyt mielessäni pidemmän aikaa, vaikka joogaa harrastava mieheni onkin ollut sitä mieltä, että mihin kummaan niitä tarvitaan. Minun mielestäni hyvä ystäväni tarvitsee tällaiset ja saa nämä jouluahjaksi.


Tein sukat Kardemumman ohjeella Austermann Step langasta. Langan väri Summer Stripes ei ole kovin jouluinen, mutta ihana piristys ulkona vallitsevaan harmauteen. Esikoisen 39 jalkaan sukat istuvat hyvin.


Kudoin sukat suurin piirtein sopivan mittaisiksi. Lankaa jäi vielä aika paljon yli, ja muistin toisen joogaa harrastavan ystäväni. Levitin langan lattialle ja laskeskelin raporttien riittävyyttä. Lisäksi pieni nöttönen yksiväristä Stepiä ja sain kuin sainkin kahdet joogasukat kudottua.


Ajattelin paketoida sukat lasipurkkeihin, mutta vasta tätä kuvaa katsoessani älysin, että purkkiiin pitää tietenkin tehdä kaunis etiketti sen sisällöstä. Meinasin sanoa, että kaksi lahjaa valmiina, mutta ei sittenkään ihan vielä.


Ihan vielä eivät onnistuneet minttusuudelmatkaan, joita yritin tehdä Leivotaan -lehden karkkikirjan ohjeella. Jotain meni vikaan ja massa jähmettyi aivan liian nopeasti. Ei tullut kauniita suukkoja, vaikka kuinka yritin asetella ne nättiin astiaan. Onneksi maku oli kohdallaan, lapset nauttivat kun saivat "hävittää minttukokkareet". Aina ei voi onnistua, onneksi on vasta joulukuun ensimmäinen päivä ja ehdin yrittää toisen jos kolmannenkin kerran.


Touhukasta joulukuuta Sinulle!

2 kommenttia:

  1. Tiedossa onnellisia joogaajia. :) Ja minttusuukot ehkä täyttävät noinkin sen toisen kokkauksilta toivotun asian: maistuvat hyvältä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joogaajien onnellisuudesta en vielä tiedä, mutta kaikki suukot menivät!

      Poista