7.1.2016

Antaa pakkasen paukkua

Pitkästä aikaa kunnon pakkanen ja maassa puhdasta hienoa pakkaslunta. Täydellinen keli viedä matot, patjat, peitot ja tyynyt ulos tuulettumaan. Toisaalta täydellinen keli istua sohvan nurkassa peiton alla ja kutoa. Viimeksi puikoiltani valmistui ihan tavalliset lapaset.


Kudoin lapaset Dropsin Alpaca Mixistä ja Lima Mixistä. 4mm puikolla varressa 40 silmukkaa, kämmenessä 42 silmukkaa. Halusin melko tiiviin pinnan.


Kudoin lapaset serkulleni kiitoksena korvaamattomasta avusta. Hän valitsi langat, antoi muuten vapaat kädet, kunhan tulisi lapaset, jotka sopivat hänen kutomaansa pipoon. Sydämellinen kiitos vielä tätäkin kautta "aputytölle"!Vaikka meidänkin huushollista mukamas löytyy vaikka kuinka paljon pipoja ja lapasia, on lista tarvittavista lapasista ym. kasvanut viime päivien aikana kummasti. Antaa pakksen paukkua, kyllä äiti kutoo!

4 kommenttia:

 1. Kauniit peruslapaset. Ei näissä pakkasissa olis mitään vikaa jos sais vaan jäädä sinne sohvannurkkaan eikä tarvis vedellä toppakerroksia päälle selvitäkseen kauppareissusta ja työmatkasta.

  VastaaPoista
 2. Nuo asiat voi toivottavasti yhdistää: vie peitot, tyynyt ja matot pakkaskäsittelyyn ja neuloo itse sen ajan lämpimässä. :)

  Kauniin harmaat peruslapaset ovat aivan ihastuttavat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus se kaikkein yksinkertaisin on se kaikkein kaunein;) Kodin tekstiilit on nyt raikastettu ja lankaa taas puikoilla. Kyllä elämä osaa olla ihanaa.

   Poista