31.5.2016

Nallekarhujen pyjamat mittatilaustyönä

Ukki, joka on antanut puolivuotiaille kaksostytöille joululahjaksi nallekarhut. 13-vuotiaat kaksostytöt, jotka ovat kuluttaneet kauniit raidalliset pyjamat ihanan pehmeiksi. Äiti, joka pyysi minua ompelemaan tyttöjen pyjamasta ukin antamille nalleille pyjamat. Ehkä mieluisin mahdollinen tilaustyö!


Ilman kaavoja lähdin sovittelemaan pyjamaa nallejen päälle. Toiselle nallelle sain hyödynnettyä valmiin kauluksen, hihansuiden tereet ja lahkeet. Toiselle sain hyväää mallia ensimmäisestä!


Käytössäni oli vain yksi noin 150 senttinen pyjama, se riitti hyvin, mutta ei siitä juurikaan ylimääräistä kangasta jäänyt. Vaaleanpunainen tere riitti juuri ja juuri, tarkkaavainen katsoja huomaa, että toisen nallen hihansuista puuttuu jotakin. Kuopus ehdotti, että tekisin nalleille pyjamakankaasta yömyssyt ja laittaisin päähän valkoiset tupsut. Olisin mielelläni tehnyt, mutta kangas ei riittänyt siihenkään.


Toisella nallella oli pikkuinen häntä, mutta en lähtenyt tekemään sille omaa aukkoa. Takaa pyjamat ovat hyvinkin yksinkertaiset.


Kuten aina, nytkin pienet yksityiskohdat ratkaisevat: kauluksen tereet, rintataskut.


Rakastan tällaista näpertämistä! Rakastan nallejen vaatettamista, varsinkin lasten omilla vanhoilla vaatteilla!


Mielestäni äärettömän suloista!

6 kommenttia:

 1. Siis nyt sydämeni ihan sulaa. Suloista tosiaan <3

  VastaaPoista
 2. Voiko noin söpöjä ollakaan! :D <3

  VastaaPoista
 3. Ihana tarina taustalla ja ihana lopputulos ❤️

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Pieni ja vaaleanpunainen on helposti söpöä ja suloista. Vaan vielä ihanampia ovat teidän kommenttinne, kiitos niistä jokaisesta!

   Poista