8.12.2017

Virkattu Haisku

Haisku (englanniksi Niffler) on musta, karvainen ja pitkäkuonoinen olento, joka on kiinnostunut kaikesta, mikä kiiltää. Sellaista yritin tehdä, en vain ole varma, miten onnistuin.


Ohjeena käytin the Qwerty Prophecy sivustolta löytyvää ohjetta. "Ohje" on mielestäni enemmänkin suuntaviivat siitä, miten otusta voi työstää, kuin varsinainen ohje, mutta sitä soveltamalla sain tämän tyypin tehtyä. Lankana käytin varastosta löytyvää Novitan Bambua ja Tenneseetä. Pään karvat ovat jotain tuntematonta mustaa villalankaa (ehkä Nallea).


Kimaltelevat esineet ovat niinikään omista varastoista. Koruja, joita olen joskus laittanut sivuun ajatuksena toimittaa ne jollekin romukorun ostajalle. Nyt ne pääsivät parempaan käyttöön!


Haisku on ensimmäinen valmistunut joululahja tälle vuodelle. Se lähtee kummipojalle Ihmeotukset ja niiden olinpaikat kirjan kaverina. Tunnettehan te minut - jotain ostettua, jotain itse tehtyä, hih.

Iloa ja nautintoa joulun valmisteluihin!

4 kommenttia:

 1. Tuollainen lahja onkin kaikista paras! Samanlaista ostetun ja itsetehdyn yhdistelmää suunnittelen itsekin kummipojalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, mutta siltikin sitä aina jännityksellä miettii, että minkäköhänlaisen vastaanoton lahja saa.... Jään odottamaan, mitä sinä keksit kummipojallesi!

   Poista
 2. Suloinen! Haiskut on ihan parhaita. :D

  VastaaPoista