23.12.2017

Aaton aattona

Aaton aatto. Yksi yö jouluun. Lapset ovat jo selvästi jännittyneitä huomisesta jouluaatosta. Itselläni on työn alla ja mielessä yksi jos toinenkin to do -lista. Aaton aatto illan rauhaan, siihen ihanaan hetkeen jolloin viimeinenkin lahja on paketoitu, lapset nukkumassa ja saa nauttia glögiä miehen kanssa, on vielä matkaa.

Monen monta joulutervehdystä on jo toimitettu. Saimme kutsun tuttavaperheen luokse glögeille. Perhe on rakentanut harmaata mökkiä pari vuotta, joten tein heille harmaat villasukat. Saajat olivat erittäin otettuja lahjasta, mikä lämmitti kutojan mieltä kovasti.


Kuopuksen valmentajatkin saivat villasukat - seuran väreissä, kuinkas muutenkaan. Valmentajat ovat kaikki nuoria, joten vähän jännittää, millaisen vastaanoton sukat ovat saaneet.


Lasten opettajat saivat saaristolaisleipää pakattuna punaisista kankaista ompelemiini leipäpusseihin.


Naapurin iäkäs pariskunta sai hekin oman tuoreen leipänsä pienen tonttupojan kera. Lahja oli erittäin mieluinen.


Pikkusisko oli ihastellut kaupassa Lexingtonin kudottua tyynyä. Tyynyssä oli teksti HOLIDAY, a-kirjain oli kuusen muotoinen. Hinta oli kuitenkin niin kova, että tyyny oli jäänyt kauppaan. Niinpä minä tein pikkusiskolle oman näkemykseni mukaisen loma-tyynyn. Tämä on ommeltu applikoimalla kirjaimet huopakankaalle. Tyynystä tuli mielestäni kiva. Itse asiassa niin kiva, että voisin tehdä samanlaisen meillekin, kunhan ehdin. Ehkä tyynyn olemassaolo muistuttaisi minuakin siitä, että joulu tulee joka tapauksessa. Kaikki se, mikä on tekemättä, on luultavasti vain minun mielessä, kukaan muu ei sitä huomaa. On aika nauttia joulusta ja unohtaa kaikki hössötys. On aika toivottaa

TUNNELMALLISTA JOULUA!!!


2 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja. :) Hyvää ja levollista joulua! <3

    VastaaPoista
  2. Olet ollut todella ahkera. Ihania lahjoja! Sukat ovat varmasti mieluisia. Oikein hyvää ja levollista joulua sinulle ♡

    VastaaPoista