22.3.2018

Virkattu unirätti

Virkkasin pupu-unirätin. Lankana BlendBamboon jämäkeriä ja 3 mm koukku. Malli Life with Mari -blogista. Tämän piti olla pieni helppo välityö, mutta yllättäen langan riittävyyden säätämisessä, kasvojen kirjailussa ja piparireunassa meni aikaa. Niinhän niissä aina.


Toki puput kuuluvat pääsiäiseen ja pääsiäinen on jo ensi viikolla, mutta en silti tehnyt tätä pääsiäiskoristeeksi. Osallistun tällä pupu-unirätillä Seijasiskon Punainen lanka -blogissaan järjestämään ystävänpäivähaasteeseen, jolla hän kerää turvaleluja Oulun Ensi- ja turvakodin lapsille. Tästä tuli söpön vauvamainen, mutta samalla mukavan poikamainen.

 
Meidän esikoinen käytti aikoinaan unirättiä, se oli suurempi tuki ja turva kuin tutti tai mikään pehmolelu ikinä. Siksi halusin ehdottomasti tehdä nimenomaan unirätin mainittuun keräykseen. Tuo esikoinen täyttää ensi viikolla 13 vuotta, mutta edelleen hänen rakas Lassinsa löytyy tyynyn alta joka ikinen yö ja se on nimenomaan Lassi, jolla edelleen kuivataan ne kaikkein isoimmat kyyneleet. Toivottavasti Leevi tuo samanlaisen lohdun jollekin pikkuiselle ja kulkee pitkän turvallisen matkan hänen kanssaan.


2 kommenttia:

  1. Suloinen pupunen! :) Siitä joku pieni saa hyvän unikaverin. Ne on tärkeitä. Itselläni oli lapsena Kalle-niminen sininuttuinen nalle, jonka rintamuksessa luki, että "ystävyys lämmittää".

    VastaaPoista
  2. Suloinen raitakorva pupusi oli postilaatikossani tänään. Kiitos osallistumisesta.

    VastaaPoista