18.3.2012

Hello Kitty -lapaset

Vihdoin sain valmiiksi tekemättömien töiden listallani olleet Hello Kitty -lapaset. Lapsen lapaset koko noin 5-7 vuotta ovat todella nopeat kutoa, siitä huolimatta, että tein varren 1o kiertäen 1n, mutta kirjaileminen vie aina oman aikansa. Lapaset valmistuivat mökillä, eikä siellä ole silitysrautaa, joten pahoitteluni silittämättömien lapasten kuvaamisesta.


Päivänsankari, kenelle näitä alunperin tein, on juhlansa juhlinut ja lahjottu muilla lahjoilla. Vaikka lapasilla ei olekaan saajaa tiedossa, oli ne kiva saada valmiiksi. Idea lapasista on alunperin täältä, toteutus on omasta päästä. Kaikki langat ovat Novitan Woolia, nenä vähän liian vaalea, mutta muuta keltaista ei tällä erää löytynyt.


Kahden pojan äitinä on joskus kiva tehdä jotain äärimmäisen tyttömäistä. Ja sitä nämä lapaset todella ovat, sekä värimaailmansa että aiheensa puolesta. Niin tyttömäiset, että ei suostunut kumpikaan pojistani laittamaan lapasia käteensä edes siksi aikaa, että olisin saanut ne kuvattua.


Pajunkissat muistuttavat lähestyvästä Pääsiäisestä. Täytynee istuttaa rairuoho lähipäivinä! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja iloisia pääsiäisvalmisteluja!

1 kommentti: