25.3.2012

Pupuja

Pääsiäinen mielessä olen ommellut pupuja. Pieniä pehmoisia pupuja, jotka tunnetusti lisääntyvät ja lisääntyvät. Ompelin niitä valkoisina, beigeinä, harmaina, raidallisina, ruudullisina ja pilkullisina. Magneeteilla tai ripustusnauhoilla. Tänä vuonna ehdottomiksi lemppareiksini nousivat vaaleanpunaiset puput. Niissä on jotain niin ihanan keväistä!


Samoja pupuja tein viime vuonnakin. Olin ajatellut tekeväni kaikenlaista muuta kivaa täksi pääsiäiseksi, mutta jotenkin aika ei tuntunut riittävän. Mikä siinä on, että jouluun kyllä valmistautuu hyvissä ajoin, mutta pääsiäinen muka yllättää joka ikinen vuosi?


Posti toi tilaamani Beatrix Potterin ristipistomallit. Olisin halunnut pelkät mallit, mutta en sellaisia löytänyt, joten tilasin valmiit pakkaukset. Nämä puput olisi tarkoitus saada valmiiksi vielä ennen pääsiäistä. Ainakin toinen. Ainakin aloitettua.


Mutta jos ei tänä vuonna niin ensi vuonna sitten. Pääsiäinen tulee joka vuosi, kun taas esikoisen 7-vuotissynttärit ovat ainutlaatuiset. Ne tulevat vain ensi viikolla ja niitä haluan juhlia!

1 kommentti:

  1. Suloiset puput!
    Suloiset myös nuo Beatrix potter-puput. Mango-kirjasarjassa on pari kirjaa Beatrix Potter-malleja. Ainakin Casa ceninasta löytyy:)

    VastaaPoista