30.10.2012

Petroli pipo pojalle

Kuopus oli pipoa vailla. Tai ei ehkä ihan vailla, mutta sen verran huono oli pipotilanne, että päätin kutoa hänelle sellaisen. Olisin voinut kuluttaa lankavuortani, mutta poikien kanssa on välillä kiva käydä lankakaupassa. Kuopus sai valita mieleisensä langan enkä olisi kyllä ikinä arvannut mihin hän päätyy: petrolin värinen perulainen käsin värjätty villalanka - amano merino by Bremont. Hyvä (lue: kallis) maku 6-vuotiaalla... Mutta kyllä oli ihana lanka!


Peruspipo 1o1n joustinneuletta. Itselle muistiin: 4 puikot, 100 silmukkaa, kulutus 66 g. Pipon värit eivät pääse oikeuksiinsa tässä sisällä otetussa kuvassa, ulkona otetussa kuvassa värit ovat melkein niin ihanat kuin luonnossa.


Tämä pipo oli kiva pikainen välityö. Työn alla on varsinaisesti esikoisen torkkupeitto, johon uppoaa sekä lankaa että aikaa. Puoliväli on ylitetty, peitto alkaa olla iso ja raskas käsitellä mutta on samalla niin mukavan lämmin sylissä. En mitenkään voi odottaa peiton valmistumista ennen muihin töihin tarttumista...


Hauskaa halloweenia kaikille!

1 kommentti: