9.3.2014

Tupsukukkia

Eteisemme on pimeähkö paikka ilman juurikaan luonnonvaloa. Kukat eivät siellä viihdy, vaikka niin mielelläni katselisin kukkia heti sisään astuttaessa. Asia on vihdoin korjattu - tein kimpun tupsukukkia eteiseen.


Idea on muhinut takaraivossani pitkään. Alunperin näin idean täällä (kiitos ideasta Jaana), mutta vasta hankittuani tupsukehikon, ryhdyin tuumasta toimeen. Tupsuja oli helppo ja nopea tehdä ja niihin oli helppo käyttää melkein mitä vaan jämälankoja.


Suurempi hankaluus oli löytää sopivia oksia kurakelillä kaupunkioloista. Liian lahoja, liian käppyräisiä, liian heikkoja, väärän värisiä. En tiedä, ovatko nämä vatun oksia vai mitä, mutta niitä on reilusti teiden varsilla ja niissä on mielestäni kaunis väri ja muoto. Kuumaliima olisi ollut hyvä, mutta pysyväthän ne tupsut oksissa EriKeeperilläkin.


Oksien pituus saatta vielä muuttua ja voipi olla, että kukkia ilmestyy maljakkoon lisää. Kevät on jo täällä, joten halusin väriä, mutta myös tummaa ruskeaa ja harmaata, koska niitä värejä löytyy eteisen valokuvakehyksistä.


Minä tykkään. Vielä kun saan eteisen järjestettyä loppuun asti niin pääsen nauttimaan uusista kukistani! Aurinkoista viikkoa!

1 kommentti:

  1. Ihania! Tuo sopivien oksien löytyminen on oikeasti välillä kaupunkiolosuhteissa haastavaa:) Ja on muuten näppärä väline se tupsukehikko.

    VastaaPoista