25.9.2014

Virkattu koira Bobby

Virkkasin koiran. Ihan vain siksi, että halusin.


Huhtikuun lopulla eksyin tähän blogiin ja olin myyty. Niin ihanat koirat, että halusin tehdä samanlaisen, tai edes saman oloisen. Ainakin yrittää.


Jo puolivalmiina se ilmoitti olevansa Bobby, puhdasrotuinen variksennoutaja. Inspiraatio ja idea ovat mainitsemastani blogin kuvasta, mutta malli ja lankavalinnat ovat omiani. Silmukka ja kerros kerrallaan kokeilin ja hain muotoja.


Lankoina Blend Bamboota ja Mandarin Petitiä, koukkuna 3mm. Korvat ja hännän kudoin nelosen puikoilla Novitan Foxi-langasta. Turvasilmiä, vanua ja Foxia lukuunottamatta kaikki materiaalit ovat nimenomaan tätä projektia varten hankittuja. Joskus on ihana tehdä tällaisiakin projekteja, ja mistäpä niitä jämälankoja muuten tulisi...


Bobbyn maha olisi saanut olla vielä pulleampi, tai ehkä Bobby on vaan kovin laihassa kunnossa juostuaan varisten perässä.


Laiha tai pullea, ihan sama, minusta Bobby on suloinen otus.


Taidanpa keittää kupin teetä ja istua sohvalle kuuntelemaan sateen ropinaa. Toivottavasti samalla keksin, minkä käsityön seuraavaksi haluaisin tehdä. Mitä sinulla on työn alla? Ehkä jo jotain hyshys-joulujuttuja?

4 kommenttia:

 1. Niin söpö! Nuo pörröiset korvat on täydelliset:)

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo sun tekemät eläimet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Ihania juttuja on vaan niin ihana tehdä!

   Poista