1.10.2014

Mitä isot edellä...

Mitä isot edellä sitä pienet perässä pitäisi muuttaa muotoon mitä isoveljet edellä, sitä pikkuveljet perässä. Esikoisen saatua oman kännykkäpussinsa halusi pikkuvelikin omansa. Tasapuolisuuden vuoksi en voinut kuin ryhtyä tuumasta toimeen. Syntyi kännykkäpussi mallia SuperMario.


Pussi on toteutettu muuten samalla tavoin kuin esikoisen oma, mutta SuperMarion sieni on applikoitu. Ilmeisesti kyse on 1-Up hahmosta, mutta pojat puhuvat yleisesti Upista. Olkoon siis niin. Onnistuin kierrättämään kaikki materiaalit tai käyttämään varastoistani löytyviä, mutta nyörin jouduin käydä ostamassa. Varastoistani löytyi ainoastaan tekokuituisia ja väärän värisiä. Klipsin olen ottanut talteen joulupukin tuomista hanskoista.


Kuopus on tyytyväinen kännykkäpussiinsa, joten niin olen minäkin. Ja myönnettävähän se on, että kännykkäkin pysyy parempana näin. Minkäköhänlaisen pussin tekisin omalle kännykälleni....


Ainoa, mikä minua vähän harmittaa on se, että annoin pussit jo nyt pojille. Tämä olisi ollut erinomainen joululahja kummallekin. Joko sinä olet miettinyt joulua tai joululahjoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti