11.10.2014

Pellava tabletit

Ulkona on niin ihanat syksyn värit, että kaipasin sisällekin jotakin piristystä maanläheisten värien joukkoon. Oranssia, poltettua oranssia, terracottaa, tiiltä - huomaan kaipaavani lämpimiä, murrettuja oranssin sävyjä syksyisin. Tänä vuonna ompelin meille oranssit tabletit Linumin kivipestystä pellavasta. Hetken mietin, että josko ompelisin servietit, mutta väri on enemmän esillä tableteissa joten päädyin niihin.


Pieni juttu ja ompelutyönä sieltä yksinkertaisimmasta päästä, mutta valtava piristysruiske koko kotiin. Kun vielä sytyttää oransseja kynttilöitä, niin ei haittaa syksyn sateet ollenkaan. Ostin kangasta noin viisi senttiä liikaa. Tuosta ylimääräisestä suikaleesta ompelin muutaman pikkuisen sydämen. Ne saavat roikkua koristeena tai toimia serviettirenkaina. Hääpäivämme lähestyessä tein jo koekattauksen.


Ja tietysti oranssi pellava sopii erinomaisesti myös Halloweeniin. Brukan SWEETS -kulho on uusi hankinta tälle syksylle. Se on paljon kirkkaampi oranssi kuin tabletit, mutta eihän niitä tarvitse käyttää vierekkäin.


Nyt ulos nauttimaan luonnon oransseista sävyistä ja happirikkaasta ilmasta. Hyvää viikonloppua Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti